Naša dejavnost je izdelava štampiljk, pečatov, kovinskih žigov, lasersko in CNC graviranje in prodaja športnih pokalov ter plaket. Graviramo  na različne materiale kot so plastika, les, nekatere kovine, usnje, steklo... Izdelava štampiljk poteka lasersko, na gumo. V ponudbi imamo tudi dosti steklenih plaket, graviramo pa tudi na vaše prinešene steklene izdelke, lahko tudi na okrogle, kot so npr. kozarci.

Dovoljenje upravnega organa, za izdelovanje pečatov državnih organov, podjetij, organizacij, skupnosti ter posameznikov, imamo od 25.05.1990 dalje.
Prav tako imamo dovoljenje za izdelavo pečatov za hišno carinjenje za priznane izvoznike.

Na področju graverstva imamo 30 let izkušenj, na področju izdelovanja štampiljk, pečatov, žigov in prodaje pokalov 25 let.

Našli nas boste v Ljubljani na Resljevi cesti 34, vsak dan od ponedeljka do petka od 8. do 15. ure in v sredo do 17. ure.

Izdelava štampiljk je pri nas hitra in ugodna. Vse cene so dostopne na naših spletnih straneh, za večje količine ali posebna povpraševanja pa nas kontaktirajte. Pri izdelavi štampiljke in graviranju se za enostavnejše tablice, priponke, steklene plakete v naši ponudbi,..., lahko vse dogovorimo kar preko e-pošte. Za bolj kompleksna naročila se oglasite pri nas na Resljevi 34 in z veseljem vam bomo v pomoč.

v sliki

v besedi